Home/Wimperextensions
Wimperextensions2020-02-24T15:52:11+00:00

WIMPEREXTENSIONS

Bij Bleach & Beauty in Amsterdam zetten we op professionele wijze wimperextensions. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig zijde. De lashes zijn hierdoor zo goed als gewichtloos en bijna niet van echt te onderscheiden. Onze wimperextensions zijn geheel parabeen vrij zijn niet getest op dieren en bevatten geen chemische toevoegingen om er zeker van te zijn dat er geen allergische reacties ontstaan. De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, en laten niet los bij bijvoorbeeld sporten, zwemmen zonnen en slapen. Wij gebruiken en speciale lijm zonder formaldehyde deze lijm zie en voel je niet zitten en is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Wij hebben wimpers in diverse lengtes diktes en krul voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je uitgebreid advies en kiezen we de wimperextensions die het beste bij jou wensen aansluiten.

BOEK NU

Resultaten

Prijzen

Classic One-by-One€ 60
Refill 2 weeks€ 25
Refill 3 weeks€ 35
Refill 4 weeks€ 45
Na 4 weken nieuwe set

Prijzen

Russian Volume 2D-3D€ 85
Refill 2 weeks€ 35
Refill 3 weeks€ 45
Refill 4 weeks€ 55
Na 4 weken nieuwe set

Veelgestelde vragen

HOE VERZORG IK MIJN WIMPEREXTENSIONS?2019-05-14T12:25:32+00:00

Om je wimperextensions mooi te houden is het belangrijk ze goed te verzorgen. Dit doe je door je wimperextensions iedere dag schoon te maken en door te borstelen met een schoon wimperborsteltje.

Reinig je wimpers het liefst onder de douche met een speciale, milde reinigingsfoam. Ga niet wrijven maar verspreid de foam met beleid in verticale bewegingingen over je wimpers. Laat de foam ongeveer 60 seconden inwerken en spoel je wimpers voorzichtig af met lauw water. Borstel ze vervolgens door met schoon wimperborsteltje en laat ze aan de lucht drogen. Meestal zijn de wimpers na 5 minuten al helemaal droog.

Droog ze absoluut niet af met een handdoek. De wimperextensions kunnen hierdoor beschadigen, in de war raken of zelfs afbreken.

ZIJN DE EXTENSIONS SCHADELIJK VOOR MIJN EIGEN WIMPERS?2019-05-14T12:26:22+00:00

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers, als deze op de juiste manier worden geplaatst en verwijderd . Om schade te voorkomen houden we ons aan deze punten:

  • De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit.
  • De lijm die gebruikt wordt bevat geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen.
  • De lijm wordt aangebracht in de juiste hoeveelheid, zodat de wimpers goed blijven zitten zonder aan elkaar te gaan plakken.
  • De wimperextensions die we gebruiken worden afgestemd op je eigen wimpers, zodat ze nooit te zwaar zijn voor wat je eigen wimpers kunnen “houden” en je wimpers dus niet om zullen verbuigen of afbreken.
ZIJN MIJN WIMPERS GESCHIKT VOOR WIMPEREXTENSIONS?2019-05-14T12:09:21+00:00

Wimperextensions kunnen worden gezet op alle soorten wimpers en bij vrouwen van alle leeftijden.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?2019-05-14T12:27:07+00:00
  • Voorafgaand aan de behandeling bepalen we de conditie van je wimpers.
  • We bespreken je wensen en kiezen de gewenste lengte, dikte en krul.
  • Ter bescherming worden je onderste wimpers afgeplakt met micropore tape.
  • Vervolgens brengen we een ontvettende primer aan op de wimpers.
  • Daarna plaatsen we één voor één de wimperextensions op je eigen wimpers.
KAN IK MAKE-UP DRAGEN MET WIMPEREXTENSIONS?2019-05-14T12:27:43+00:00

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen wanneer je wimperextensions hebt laten zetten. Mascara, oogschaduw, eyeliner, potlood, primers… noem het maar op.

Wij adviseren om geen make-up en removers opoliebasis te gebruiken. De olie kan de wimperlijmzwakker maken of zelfs doen oplossen, waardoor jeextensions sneller kunnen uitvallen dan normaal.

WAT VOOR SOORT WIMPEREXTENSIONS GEBRUIKEN JULLIE?2019-05-14T12:05:13+00:00

Bij Bleach & Beauty werken we uitsluitend met Premium Silk Lashes van Perfect Eyelash. Dit zijn speciale Mink Lashes met een prachtige finish van zijde. De wimperextensions zijn daardoor zachter en lichter dan reguliere extensions. Daarnaast hebben de Silk Lashes een meer natuurlijke glans.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ONE-BY-ONE EN RUSSIAN VOLUME?2019-05-14T12:28:22+00:00

Bij de One-by-One techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze techniek geeft een vol en natuurlijk effect en is ideaal voor iedereen die van zichzelf wel veel wimpers heeft, maar minder lengte en krul.

De Russian Volume techniek is de nieuwste trend ophet gebied van lash extensions. Speciaal ontwikkeldvoor vrouwen die niet veel eigen haartjes hebben maartoch mooie volle wimpers willen hebben.

Met Russian Volume worden er extra fijne en zachtewimperextensions in een waaiervorm van 2 tot 6haartjes op elke eigen wimper bevestigd, waardoorer een nog voller effect ontstaat en eventuelewimpergaten niet meer zichtbaar zijn.

HOELANG BLIJVEN WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?2019-05-14T12:02:54+00:00

Wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Net als je hoofdharen verlies je echter wel eens een wimper. Omdat de extensions direct aan je eigen
wimpers worden bevestigd zul je dus af en toe ook een wimperextension verliezen.

Uiteraard vallen je wimpers nooit met grote aantallen tegelijk uit. Gemiddeld verlies je zo’n 1 – 5 wimpers per dag. Om een mooie, volle bos wimpers te behouden raden wij daarom aan om circa iedere 3 weken een refill behandeling door ons uit te laten voeren.

Tips en nazorg

De eerste dag na de behandeling

Laat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water.

THE DO’S:

Het is belangrijk om je wimperextensions dagelijks te reinigen met een milde foam en door te borstelen met een schoon wimperborsteltje. Hiermee lijven je wimpers schoon, gezond en blijven ze langer zitten.

Gebruik alleen mascara’s en oog make-up op waterbasis.

THE DONT’S:

Gebruik absoluut geen oliehoudende producten op je wimperextensions. Oliehoudende producten zijn waterproof mascara’s, reinigingsmelk, oogcrèmes, foundations, 2-fasen removers, crème oogschaduws enz.

Gebruik ook geen wattenschijfjes of staafjes om je wimpers mee schoon te maken. De pluisjes kunnen blijven haken en de wimpers beschadigen.

MEER INFORMATIE NODIG

Wilt u meer informatie over onze behandelingen, bel naar 06-54366864 of mail naar [email protected]

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN WIMPEREXTENSIONS BEHANDELING IN

BOEK NU