TANDEN BLEKEN AMSTERDAM

Voor tanden bleken in Amsterdam heten we je graag van harte welkom bij Bleach & Beauty. Wij zijn een all-in one beautysalon in Amsterdam en omstreken. Onze gecertificeerde vakbekwame behandelaar voert de behandeling op een veilige manier bij je uit. Zij zorgen voor een optimaal resultaat. We helpen je graag aan wittere tanden die een je zelfvertrouwen boosten. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal. Neem gauw een plekje in één van onze comfortabele behandelstoelen.

Bleach & Beauty voeren wij ons beroep met grote zorgvuldigheid uit en doen wij er alles aan om iedere klant op professionele wijze een relax moment te geven.

Maak direct een afspraak voor wittere tanden in onze praktijk. Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Of bel naar 06-54366864.

BOEK NU

Tanden bleken in Amsterdam | optimaal resultaat

Tanden bleken in Amsterdam zorgt er voor dat je weer een stralende lach hebt. Je gebit verkleurt door de jaren heen door allerlei factoren. Door het drinken van koffie of thee, of door het nuttigen van gekruide gerechten. Je gebit is je visitekaartje, dus wij begrijpen dat je het liefst een paar tinten wittere tanden wilt hebben.

Dankzij ons kom je met een stralend wit gebit thuis.

  • Gecertificeerde gel die geen complicaties en bijwerkingen met zich meebrengt
  • Comfortabele behandelstoelen
  • Privé tablet tijdens behandeling
  • Persoonlijke aandacht en contact. We behandelen maximaal 2 personen tegelijkertijd
  • Korte behandelingen met uitstekend resultaat
  • Lage tarieven
  • Veilige en pijnloze methode
BOEK NU

Veilige methode en beste apparatuur

Onze praktijk maakt gebruik van de nieuwste technieken. Onze vakbekwame en gecertificeerde behandelaars volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Tijdens een behandeling voor wittere tanden maken we te alle tijde gebruik van een veilige bleekgel. Deze bleekgel beschadigt je tandvlees en tanden niet.

Daarnaast maken we ook nog eens gebruik van de meest hoogstaande apparatuur. Dáár ben je van verzekerd.

Alle professionals zijn gedreven, vakkundig en gecertificeerd. Ze zorgen voor een optimaal resultaat en zijn bereid je met alle tijd, liefde, passie en persoonlijke aandacht te helpen.

Aantrekkelijke prijs

Wil jij tanden bleken in Amsterdam? Om een mooi wit gebit te krijgen hoef je niet diep in je portemonnee te tasten. Bij ons geniet je al vanaf €35-, van stralende, wittere tanden. Voor een touch up betaal je €35-,. Wil je een natuurlijk wit gebit? Deze natural white behandeling geeft je tanden een natuurlijke witte uitstraling en kost slechts €70-,. Deze behandeling zorgt ervoor dat je met een paar tinten wittere tanden thuis komt.

Wanneer je de meest witte tint wilt behalen, raden we de glamorous white behandeling aan. Het resultaat? Een stralend wit gebit voor een bedrag van €95-,.

BOEK NU

All-in one beautysalon

Bij onze all-in one beautysalon in Amsterdam kun je terecht voor een verscheidenheid aan schoonheidsbehandelingen. Hierbij kun je denken aan after lipo massages, wimperextensions, een bezoek aan de krullenkapster en lash lifting. En voor het professioneel laten bleken van je tanden, natuurlijk. Je geniet tijdens alle behandelingen van luxe, ontspanning en een goede sfeer.

Let op!

Heb je een afspraak bij ons gemaakt om je tanden te laten bleken in Amsterdam? Vergeet dan niet wat te eten van tevoren. Want je mag na de behandeling een paar uur niet eten. Als je een jaar of langer niet naar een mondhygiënist bent geweest, raden we aan om voor de behandeling wél te gaan.

Zodoende worden overmatig tandvlees en tandplak voorafgaand aan de behandeling verwijderd.

Maak direct een afspraak en boek je behandeling bij onze schoonheidssalon

BOEK NU

Tips en nazorg

THE DO’S

Het is belangrijk om voor de behandeling wat te eten, na de behandeling mag je een paar uur niet eten en moeten kleurstoffen worden vermeden.

Als je langer dan 1 jaar niet naar de mondhygiënist bent geweest en last hebt van overmatig tandsteen en tandplak adviseren we je om voor een bleek behandeling eerst langs de mondhygiënist te gaan.

THE DONT’S

Na de behandeling raden wij aan 12 tot 24 uur geen producten te consumeren waar kleurstof in zit.

De eerste 24 uur adviseren wij niet te roken.

Prijzen

[supsystic-price-table id=8]

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over onze behandelingen, bel naar 06-54366864 of mail naar [email protected]

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR TANDEN BLEKEN IN

BOEK NU