TANDEN BLEKEN AMSTERDAM

Voor tanden bleken in Amsterdam heten we je graag van harte welkom bij Bleach & Beauty. Wij zijn een all-in one beautysalon in Amsterdam en omstreken. Onze gecertificeerde vakbekwame behandelaar voert de behandeling op een veilige manier bij je uit. We helpen je graag aan die stralend witte lach die je helpt zelfverzekerd te zijn. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal. Neem gauw een plekje in één van onze comfortabele behandelstoelen.

Bleach & Beauty voeren wij ons beroep met grote zorgvuldigheid uit en doen wij er alles aan om iedere klant op professionele wijze een relax moment te geven.

Boek een behandeling voor tanden bleken in onze beautysalon. Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Of bel naar 06-54366864.

Tanden bleken in Amsterdam | gele tanden zijn verleden tijd

Tanden bleken in Amsterdam zorgt er voor dat je weer een stralende lach hebt. Je tanden verkleuren door de jaren heen door allerlei factoren. Door het drinken van koffie of thee, of door het nuttigen van gekruide gerechten. Je gebit is je visitekaartje, dus wij begrijpen dat je verkleurde tanden als onprettig ervaart.

Dankzij ons zijn gele tanden verleden tijd.

  • Gecertificeerde gel die geen complicaties en bijwerkingen met zich meebrengt
  • Comfortabele behandelstoelen
  • Privé tablet tijdens behandeling
  • Persoonlijke aandacht en contact. We behandelen maximaal 2 personen tegelijkertijd
  • Korte behandelingen met uitstekend resultaat
  • Lage tarieven
  • Veilige en pijnloze methode

Veilige methode en beste apparatuur

Onze vakbekwame en gecertificeerde behandelaars volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Tijdens tanden bleken in Amsterdam maken we te alle tijde gebruik van een veilige bleekgel. Deze bleekgel beschadigt je tandvlees en tanden niet.

Daarnaast maken we ook nog eens gebruik van de meest hoogstaande apparatuur. Dáár ben je van verzekerd.

Alle professionals zijn gedreven vakkundig gecertificeerd en bereid je met alle tijd liefde passie en persoonlijke aandacht te helpen.

Aantrekkelijke prijs

Aan tanden bleken in Amsterdam is natuurlijk een prijs verbonden. Bij ons geniet je al vanaf een bedrag van €35-, van stralend witte tanden. Voor een touch up betaal je €35-,. Wil je natuurlijk witte tanden? Deze natural white behandeling geeft je tanden een natuurlijke witte uitstraling en kost slechts €70-,.

Wanneer je de meest witte tint wilt behalen, raden we de glamorous white behandeling aan. Het resultaat? Super witte tanden voor een bedrag van €95-,.

All-in one beautysalon

Bij onze all-in one beautysalon in Amsterdam kun je terecht voor een verscheidenheid aan schoonheidsbehandelingen. Hierbij kun je denken aan after lipo massages, wimperextensions, een bezoek aan de krullenkapster en lash lifting. En voor het professioneel laten bleken van je tanden, natuurlijk. Je geniet tijdens alle behandelingen van luxe, ontspanning en een goede sfeer.

Let op!

Heb je een afspraak bij ons gemaakt om je tanden te laten bleken in Amsterdam? Vergeet dan niet wat te eten van tevoren. Want je mag na de behandeling een paar uur niet eten. Als je een jaar of langer niet naar een mondhygiënist bent geweest, raden we aan om voor de behandeling wél te gaan.

Zodoende worden overmatig tandvlees en tandplak voorafgaand aan de behandeling verwijderd.

Boek een behandeling bij onze schoonheidssalon

Tips en nazorg

THE DO’S

Het is belangrijk om voor de behandeling wat te eten, na de behandeling mag je een paar uur niet eten en moeten kleurstoffen worden vermeden.

Als je langer dan 1 jaar niet naar de mondhygiënist bent geweest en last hebt van overmatig tandsteen en tandplak adviseren we je om voor een bleek behandeling eerst langs de mondhygiënist te gaan.

THE DONT’S

Na de behandeling raden wij aan 12 tot 24 uur geen producten te consumeren waar kleurstof in zit.

De eerste 24 uur adviseren wij niet te roken.

Prijzen

Touch up€ 35
Duur van de behandeling 2×20 minuten. Voor polijsten tandplak verwijderen. Na polijsten voor glans effect. Deze behandeling is geschikt om de kleur van je tanden bij te houden na een eerdere bleekbehandeling.
Natural white€ 70
Duur van de behandeling 4×20 minuten. Voor polijsten tandplak verwijderen. Na polijsten voor glans effect. Deze behandeling is geschikt om je tanden een natuurlijk witte uitstraling te geven.
Glamorous white€ 95
Duur van de behandeling 6×20 minuten. Voor polijsten tandplak verwijderen. Na polijsten voor glans effect. Deze behandeling is geschikt om de meest witte tint te behalen. Uitermate geschikt voor rokers ex beugel dragers en sterk verkleurde tanden.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over onze behandelingen, bel naar 06-54366864 of mail naar [email protected]

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR TANDEN BLEKEN IN

BOEK NU