After lipo massage

Na een liposuctie of liposculptuur kunnen verhardingen een hobbelige huidstructuur veroorzaken. De verhardingen die na de operatie ontstaan, zijn doorgaans het gevolg van het ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule (het instrument waarmee de vetcellen verwijdert worden). Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor. Het verminderen van de zwelling in het operatiegebied bevordert de genezing en maakt verhardingen weer soepel. Met behulp van lymfe drainage word het vocht verplaatst en wordt het weer opgenomen door het lymfestelsel.

De behandeling wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw acctiveert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden. Tevens maken we gebruik van een ultrasound apparaat deze minimaliseert de blauwe plekken en zwelling, en radiofrequentie voor het strakker maken van de huid. De behandeling stimuleert de afvoer van vetcellen en lymfevocht, verzacht verhard littekenweefsel en bevordert de doorbloeding van de huid. De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder.

Het is een uitstekende behandeling als voor- en nabehandeling bij liposuctie liposcuplture en een buikwandcorectie.

Uw inschrijving kon helaas niet opgeslagen worden. Probeert u het nogmaals.
Bedankt voor jouw inschrijving! U ontvangt spoedig een mail met de informatie

Inschrijven voor de afterlipo cursus

Schrijf je hier in voor de after lipo cursus en geef straks zelf overheerlijke massages

Prijzen

After lipo massagesvanaf € 60
Keuze uit losse massage a € 60, pakket van 5 a € 250 en pakket van 10 a € 450
Anti cellulitesvanaf € 60
Keuze uit losse massage a € 60, pakket van 5 a € 250 en pakket van 10 a € 450
Bindweefsel massagesvanaf € 60
Keuze uit losse massage a € 60, pakket van 5 a € 250 en pakket van 10 a € 450
Migraine therapyvanaf € 60
Keuze uit losse massage a € 60, pakket van 5 a € 250 en pakket van 10 a € 450
Ontspannings massage€ 50
Keuze uit alleen losse massage

Veelgestelde vragen

[fusion_faq filters=”no” featured_image=”no” cats_slug=”after-lipo-massage” exclude_cats=”” orderby=”date” order=”DESC” type=”accordions” boxed_mode=”yes” border_size=”1″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”#f8b6bf” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Tips en nazorg

De eerste dag na de behandeling

Na een medische ingreep komt er veel op je af. After lipomasage is daarbij echt een must.

The DO’s

Drink zoveel mogelijk water, minimaal 2 liter per dag. Water vervoerd namelijk de afvalstoffen en is goed voor de elasticiteit van de huid.

Draag je faja (drukpak) voor minimaal 3 maanden de gehele dag en nacht. Daarna 3 maanden alleen de dag of nacht. Dit zorgt ervoor dat je lichaam vocht aanmaakt en opzwelt.

The Dont’s

Gebruik voor een massage geen bodylotion of oliën voor de delen van het lichaam die gemasseerd worden. daardoor werkt het apparatuur minder goed. Drink zolang je nog vocht vasthoud geen alcohol ,koffie, of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken. Ook is het belangrijk zo min mogelijk zout te eten .

MEER INFORMATIE NODIG

Wilt u meer informatie over onze behandelingen, bel naar 06-54366864 of mail naar [email protected]

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN AFTER LIPO MASSAGE BEHANDELING IN

BOEK NU